Skal vi i ytringsfrihetens navn la små barn sitte på koranskoler å messe om at jøder skal drepes?

Mener Nordlys og kommentator Skjalg Fjellheim at det er ekstremistisk å bekjempe IS?

Personlig tror jeg at også forfulgte mekkamuslimer (som jeg for øvrig kjenner flere av) ville sette pris på om også marxister, venstresosialister og PK-politikere generelt klarer å bli enige med seg selv om at den voldelige Medina-varianten av islam må klart og tydelig bekjempes, også med argumenter.

Men Nordlys og Fjellheim vil altså, nesten som forventet, heller vifte med «religion- og trosfrihet».

I det 20. hundreåret greide demokratiet å knekke nazismen, fascismen og kommunismen, men nå kommer islamismen, og mange nordmenn – spesielt på den politiske venstresida, er like blåøyd som før, og tror visst at dette har noe med religionsfrihet å gjøre ...

Kunnskap og drøfting er grunnlaget for all diagnose. Og det blir ikke noen konstruktiv debatt om innvandring, islamisme, integrering og verdier, dersom rullegardinen trekkes ned straks noen rakryggede politikere stiller spørsmål om strømmen av «asyl- og flyktninger».

Mener Ap, Nordlys og Fjellheim at det er umoralsk når Frps Sylvi Listhaug og Høyre/Frp-regjeringa snakker om «bremser» og «grenser», eller er idealet «fri flyt» uten å drøfte de langsiktige konsekvensene for landet vårt?