Tabbe: Hadia Tajik skriver i hennes svar til Silje Ask Lundberg at hun fikk krøll på tunga og sa ting litt feil. Foto: Kulturdepartementet
            (Foto: Kulturdepartementet)

Tabbe: Hadia Tajik skriver i hennes svar til Silje Ask Lundberg at hun fikk krøll på tunga og sa ting litt feil. Foto: KulturdepartementetFoto: Kulturdepartementet

«Nordland 6 og Naturvernforbundet»

Debatt

Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Naturvernforbundets Silje Ask Lundberg skriver i et innlegg på iTromsø at hun er rasende, fordi hun mener at jeg bevisst har forsøkt å spre usannheter.

Hun bygger dette på at jeg i en lang debatt litt tidlig om morgenen på NRKS politisk kvarter 6. februar fikk krøll på tunga og sa ting litt feil. Det jeg prøvde å si var at Nordland 6 er et område som har vært konsekvensutredet og åpnet for oljevirksomhet tidligere, og der det er større nærhet til eksisterende infrastruktur og eksisterende felter med drift.

I stedet sa jeg det var drift der i dag. Det var rett og slett en glipp. Dette var ikke noe jeg gjorde for å lure folk. Jeg kjenner Naturvernforbundet og andre som er engasjerte i spørsmålet godt nok til å vite at det ikke går an å jukse på slike ting.

Det gikk rett og slett for raskt.

Det skal det selvsagt ikke gjøre igjen. Lundberg visste dette da hun skrev innlegget sitt til iTromsø. Hun skriver også i sitt innlegg at hun ikke tror på meg, og viser til at jeg har gjort andre tabber før. Det har hun rett i.

Siden jeg er et menneske kommer jeg nok til å gjøre feil igjen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: