Nylig skrev 1.-kandidat i Troms Arbeiderparti, Cecilie Myrseth, et leserbrev hvor hun promoterte deres helt nye omsorgsplan. For det første vil jeg gratulere dere med å endelig se viktigheten i en varm eldreomsorg, men problemet er at det kommer aldri til å være en varm eldreomsorg i Norge med Ap i regjering!

Etter åtte år i regjering hadde de mulighet til å gjøre mye for landets eldre. De hadde både helseministeren, et rent flertall i Stortinget og styrte halvparten av landets kommuner. Likevel forfalt de norske eldrehjemmene, eldre fikk ikke den omsorgen de trengte og systemet ble satt fremfor menneskene.

«I dag kan kvaliteten variere mellom kommunene. Det kan vi ikke tillate», skriver kandidaten. Dette har vi i Fremskrittspartiet sagt i alle år. Derfor ønsker Fremskrittspartiet at staten skal finansiere eldreomsorgen, slik at bestemor skal være garantert en verdig omsorg, selv om hun bor i en arbeiderpartikommune som ikke evner å prioritere. En slik ordning sikrer alle eldre en god eldreomsorg.

Arbeiderpartiet skriver at Norge må tenke nytt og innovativt. Dessverre er det ingenting nytenkende over Myrseths forslag. I 2016 fremmet Frp forslaget om å kombinere studentboliger med sykehjem, noe Arbeiderpartiet stemte ned i flere kommunestyrer. Nå har Arbeiderpartiet snudd i saken, og vil innføre denne «helt nye politikken».

Enda mindre nytt er Myrseths forslag om å sikre at ektepar skal få bo sammen på enkeltrom. Det har nemlig vært Frp-politikk i lang tid. Det er flott at Arbeiderpartiet til slutt lar seg overbevise av gode forslag, men det viser igjen at de har ingen kredibilitet i eldreomsorgsdebatten. Norge trenger et sterkt Frp i regjering for å sikre landets eldre valgfrihet og verdighet.

Det er på sett og vis beundringsverdig at Arbeiderpartiet er ærlige med folket om at de kommer til å øke skattene og avgiftene for å betale for deres elendige politikk. Fremskrittspartiet kommer til å fortsette med å gi skatteletter til alle sammen, fordi politikken vi fører tillater det, gjennom effektivisering og kutt i unødvendige kostnader og byråkrati. Fremskrittspartiet er den eneste garantisten for en varm og god eldreomsorg.

Helt avslutningsvis vil jeg anbefale dere å endre slagord i valgkampen til «dobbeltmoral er dobbelt så bra som vanlig moral». Takk for ingenting, Ap.