Debatt

«Nedlagt hovedbase på Bardufoss med Ap?»

I siste liten hiver Ap seg rundt og signaliserer at de nå kan være på glid både når det gjelder Andøya og Bardufoss.
meninger

I valgkamptider sitter nok lovnader løst, men Aps geberder blir her så gjennomskuelige at de nærmest virker latterlige. Dette er valgkampflesk og intet annet enn det.

Lokale talspersoner er nå ute i den samme bejublingspsykose som tidligere i år, da de med brask og bram forkynte at nå er Bardufoss reddet. Da vannet klarnet, så man at man hadde latt seg lure så til de grader.

Ap hadde sjansen to ganger til å stemme for en sak de nå i etterpåklokskapens klare lys og valgkampens rus synes å signalisere støtte til. Nå gambler de altså med at de kommer i regjeringsposisjon.

”Stem på oss, så blir det som det er” antydes det nå – eller gjør det det? Ikke ett ord har Ap sagt om at hovedbasen for helikoptre ikke skal nedlegges. Og med denne nedleggelsen har Ap bidratt sterkt til å desimere miljøet på Bardufoss.

Det som skjer er at oppgaver og ansatte blir flyttet til Rygge.Dette har en del partier skjønt. Venstre har stått et løp her og vil fortsette å kjempe for hovedbasen på Bardufoss og delt løsning mellom Evenes og Andenes.

At Arbeiderpartiet nå prøver å underkjenne Venstres rolle i en aktiv og hard kamp både for Andøya og Bardufoss, sier mest om deres egen innsats.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

meninger