Enighet mellom Rema 1000 og Coca-Cola

Rema 1000 og Coca-Cola er blitt enige om et samarbeid som innebærer at flere produkter kommer tilbake.

Mann tiltalt for drapet på Egil Tostrup Bråten

En 33 år gammel mann er tiltalt for drapet på Egil Tostrup Bråten i Oslo i 2002, skriver VG. En 30 år gammel mann er tiltalt for ransforsøk.

Tiltalte for Galina-drapet nektet straffskyld

Med blikket festet i bordet nektet den tiltalte 26-åringen straffskyld da rettssaken etter drapet på bulgarske Galina Sandeva (28) startet i Oslo.

– Viktig bidrag fra Norges Rederiforening

Skipsfarten kan bidra til at FNs bærekraftmål blir oppnådd, heter det i en ny rapport fra Norges Rederiforbund som offentliggjøres tirsdag. FN roser rapporten.

Kulturministeren sterkt kritisk til at Islamsk Råd ansatte nikabkledd kvinne

Islamsk Råd har ansatt en kvinne som bærer det ansiktsdekkende sløret nikab til å drive kommunikasjonsarbeid. – Ytterst uklokt, sier kulturministeren.

Frisør saksøker Løgnaslaget for å ha kalt henne "nazifrisør"

Frisøren Merete Hodne har stevnet humoristene Per Inge Torkelsen, Dag Schreiner og Rune Andersen i Løgnaslaget for ærekrenkelse.

Nytt senter mot cyberangrep 

Sikkerhetstjenestene skjerper innsatsen mot digitale trusler. Et felles cyberkoordineringssenter vil være operativt fra fredag.

Nordea: Veksten i norsk økonomi tiltar

Økonomene i Nordea anslår at et rentekutt i Norge er lite sannsynlig. Samtidig mener de at det også skal mye til for at Norges Bank setter opp rentene.

Én av fire tør ikke varsle om kritikkverdige forhold på jobben

Frykt for å miste jobben er hovedgrunnen til at en firedel av dem som oppdager kritikkverdige forhold på sin arbeidsplass, velger å ikke si ifra.

Venstre vil fjerne kontantstøtten

Venstre mener at kontantstøtteordningen må fjernes. Går forslaget gjennom på helgens landsmøte kan det bli stortingsflertall for å fjerne den etter valget.

Ny testmetode fører til flere anmeldelser for ruskjøring

2.046 personer ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand i fjor, nesten tre ganger så mange som i 2014. Politiets nye testinstrument er noe av årsaken.

Norge testet ut Russlands reaksjoner under Storskog-krisen

Politiets utlendingsenhet ble beordret til å teste ut russerne under asylkrisen ved Storskog i 2015. 20 asylsøkere ble sendt fram og tilbake over grensen.

På forsiden nå
På forsiden nå

Forventer snøskred i dag

I dag er det meldt faregrad fire for ras, noe som innebærer stor skredfare.

Lærermangel i Nord-Norge

De ti neste årene vil Nord-Norge trenge minst 4.000 nye lærere. I tillegg er andelen ufaglærte høyere i nord enn resten av landet. 

På forsiden nå

Sjarmerende gangstere fra Dalen

Årets Tindtrollrevy har flere godbiter, men vinner mest på sjarm.

Det blir færre fakulteter ved UiT, men hvor mange er ikke avgjort

Universitetsstyret ved UiT bestemte mandag at det skal ses nærmere på alternativet for færre fakulteter ved universitetet.

Debatt

Bukta-sjefen: «Ting som koster penger kan ikke være gratis»

Å dele ut gratisbilletter til profilerte personer kan være et billig triks.