Kommunikasjonssjef Marianne Hagen utenfor palasset i Addis Abeba under kronprinsparets nylige Afrikatur. Nå slutter Hagen umiddelbart i jobben for å overta som statssekretær i Utenriksdepartementet.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Kommunikasjonssjef Marianne Hagen utenfor palasset i Addis Abeba under kronprinsparets nylige Afrikatur. Nå slutter Hagen umiddelbart i jobben for å overta som statssekretær i Utenriksdepartementet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Marianne Hagen slutter som kommunikasjonssjef  for kongehuset

Kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved Det kongelige hoff er utnevnt som statssekretær i Utenriksdepartementet og slutter derfor umiddelbart ved Slottet.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Ole Edvard Wold-Reitan, som i dag er personlig rådgiver for kronprinsesse Mette-Marit, er konstituert som ny kommunikasjonssjef.

– Vi vil takke Marianne Hagen for den jobben hun har gjort ved Det kongelige hoff gjennom mange år, og samtidig ønske henne lykke til med nye oppgaver, sier hoffsjef Gry Mølleskog.

Kongen har i statsråd fredag også gitt statssekretær Øystein Bø avskjed i nåde fra Forsvarsdepartementet. Statssekretær Tone Skogen bytter beite fra Utenriksdepartementet for å overta etter Bø i Forsvarsdepartementet.

Marianne Hagen overtar dermed etter Skogen. Hagen har vært kommunikasjonssjef for hoffet siden 2008. Hun kom da fra stillingen som rådgiver for administrerende direktør i Norges Rederiforbund.


(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: