Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Fire menn skadd i voldsepisode i Randaberg

Fire menn er kjørt til sykehus og legevakt med antatt moderate skader etter en voldsepisode i Randaberg nord for Stavanger sent onsdag kveld.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En av de fire er lagt inn på Stavanger universitetssjukehus med hodeskader. Politiet opplyser at han er ved bevissthet.

De har pågrepet to personer og har beslaglagt et slagvåpen og et multivåpen med en kniv. Vitner har forklart at det ble brukt både kniv og slagvåpen i angrepet som skjedde i nærheten av en Kiwi-butikk.

Det ble først opplyst at en eller flere gjerningspersoner stakk fra åstedet, men politiet oppga senere at det ikke var grunn til å tro at flere var involvert enn de to som er pågrepet og vil bli avhørt.

Den første meldingen om hendelsen kom til politiet klokka 22.30 onsdag. Flere patruljer og ambulanser ble sendt til Dalveien, som ligger i et boligstrøk i Randaberg.

Noe før midnatt meldte Sørvest politidistrikt at de hadde tatt hånd om i alt fem personer, hvorav fire altså ble sendt til behandling.

– Det var flere vitner som meldte fra på nødnummeret, og politiet er bevæpnet, sa operasjonsleder Victor Jensen i Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad onsdag kveld.

(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: