Strømkunder i tre kommuner mistet strømmen i Troms

Hele Lavangen kommune i Sør-Troms mistet torsdag kveld strømmen, melder NRK. Tre kommuner i Troms er rammet av strømbruddet.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Strømmen gikk mens kommunen satt i krisemøte. Også andre steder i fylket er strømmen borte torsdag kveld.

– Området fra Bardu mot Fossbakken, Spansdalen og fram til Tennevoll, Bardu mot Salangen helt fram til Elvebakken er fri for strøm på grunn av feil. Montører er ute på feilsøking. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når vi vet noe, opplyser Troms Kraft.

(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: