Sigrid Bonde Tusvik (tv) og Lisa Tønne ankommer utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Sammen vant de publikumsprisen.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sigrid Bonde Tusvik (tv) og Lisa Tønne ankommer utdeling av Komiprisen 2015 på Latter. Sammen vant de publikumsprisen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Tusvik og Tønne kåret til årets morsomste

Oslo (NTB): Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne vant prisen for årets morsomste, også kalt publikumsprisen, under utdelingen av Komiprisen 2015.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

De to vant for sin humor-podkast «Tusvik og Tønne». Tusvik vant også prisen Årets kvinnelige scenekomiker for sin opptreden i forestillingen «Mot i brøsta».

Otto Jespersen fikk hedersprisen under årets utdeling på Latter i Oslo.

«Karl Johan», som er humortalkshowet til Hasse Hope og Erik Solbakken, fikk prisen for beste TV-produksjon. Årets gjennombrudd gikk til Kevin Vågenes for programmet «Mellom bakkar og berg».

Komiprisen 2015 er den 15. i rekken som kårer Norges fremste humorister i 11 kategorier. Vidar Magnussen ledet Komiprisen for andre år på rad. (©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: