Ordføreren i Phoenix negativ til planlagt Trump-møte

President Donald Trump planlegger å holde ett av sine massemøter i Phoenix til uken. Det setter ikke byens ordfører særlig pris på.

Bare 37 prosent fornøyd med Macron

Tre måneder etter at Emmanuel Macron ble valgt til Frankrikes president, mener bare 37 prosent av velgerne at han gjør en god jobb, viser en ny måling.

Venezuela: Minst 36 drept i fengselsopprør

Minst 36 personer er drept i sammenstøt mellom sikkerhetsstyrker og innsatte i et fengsel i Venezuela, opplyser den lokale guvernøren.

Folk har mer tillit til Putin enn Trump, viser undersøkelse

En undersøkelse viser at folk i flere av USAs allierte land har mer tiltro til at Vladimir Putin vil handle rett i internasjonal politikk, enn Donald Trump.

Gjengmedlemmer stormet sykehus i Guatemala

Den beryktede gjengen Mara Salvatrucha i Guatemala stormet et sykehus for å frigjøre en gjengleder. Minst sju ble drept, og gjenglederen er på rømmen.

Trump legger ned næringslivsråd etter masseflukt

Donald Trump sier han avvikler to grupper med næringslivsrådgivere etter at en rekke næringslivstopper har trukket seg fra gruppene. 

Minnestund for kvinnen som ble drept i Charlottesville

Moren til kvinnen som ble drept i Charlottesville sist helg, ber sørgende hedre hennes minne ved å skape forandring i verden.

Bush senior og junior fordømmer rasehat og antisemittisme

USAs tidligere presidenter George W. Bush og George H.W. Bush sier de fordømmer alle former for rasehat og antisemittisme. 

IS pågriper syriske menn som ikke vil la seg verve

Ekstremistgruppen IS har arrestert flere titalls unge menn øst i Syria fordi de prøvde å flykte fra tvangsverving til jihadistene, ifølge eksilgruppen SOHR.

Grace Mugabe ber om diplomatisk immunitet 

Politiet i Sør-Afrika sier at Grace Mugabe, kona til Zimbabwes president, har bedt om diplomatisk immunitet mot voldsanklagene fra en kvinne i Johannesburg.

Merkel flørter med unge velgere

Statsminister Angela Merkel er ikke kjent for sin unge og hippe stil, men ved å gi intervjuer til fire You Tube-stjerner forsøker hun å kapre unge tilhengere.

Høyrenasjonalist nektes likevel å tale på Florida-universitet

Richard Spencer, som regnes som sjefideologen til høyreekstreme grupper i USA, får likevel ikke lov å holde tale ved et universitet i Florida.

På forsiden nå

Vil ha åpne idrettshaller for barna i ferien

Etter en lang og til tider kjedelig sommerferie for barna i Tromsø vil Sebastian Henriksen (H) og Morten Skandfer (V) sikre et bedre idrettstilbud i feriene.

Flere tunneler stengt

Statens Vegvesen melder at flere tunneler holder stengt de neste dagene.

Politiet rykket ut til mann på Tromsøbrua

Politiet måtte i kveld ta hånd om en ung mann på Tromsøbrua.

Skal du ta buss i neste uke? Vær obs på dette!

Fra og med mandag 21. august kjører bussene vanlige ruter igjen.

På forsiden nå

Kommuneadvokaten: Ansatte ved 110-sentralen har lovstridig pensjon

Nå slår kommuneadvokaten fast at det er tolv ansatte ved 110-sentralen som har lovstridige pensjonsbetingelser. Hva konsekvensen blir, er fortsatt ikke klart.

Tromsø Jazzfestival:

– Vi kan bli like stor som Moldejazz på sikt

Jazzfestivalen traff godt i år, og leverer særdeles gode besøks- og billettsalgstall.

Erna Solberg om veiprosjektene i Tromsø: – Nord-Norge har fått en kraftsatsing på vei

Erna Solberg lovde i 2013 midler til fire konkrete veiprosjekter i Tromsø. Det har blitt redusert til ett. Men Erna mener Nord-Norge har fått ei kraftsatsing på vei.

På forsiden nå

Kommentaren

«Beslutningen tåler virkelig ikke dagens lys, og kommune bør snarest komme til enighet med selger om pris, mens dette ennå er en mulighet.»

Tirsdag ble den betente saken om Robuktas fremtid tatt opp i formannskapet. Og jaggu fikk ikke historien enda en overraskende vending.

Alle toppkandidatene i Troms stiller til debatt på Verdensteatret

– Årets politiske «happening» i Tromsø

Martin Lægland, politisk redaktør i iTromsø, vil styre unna verdidebatten og fokusere på Tromsø, helse og skatt.

Satser friskt med nytt brygg

Brygger øl med tørrfisk

Øl og tørrfisk har i generasjoner vært en nordnorsk «slager». Nå realiseres ideen om et øl brygget på tørrfisk, i Tromsø.