Kraftig vind på den tyske øya Norderney onsdag. Foto: AP/NTB scanpix

Kraftig vind på den tyske øya Norderney onsdag. Foto: AP/NTB scanpix

Tre omkom i kraftig storm i Tyskland

Minst tre mennesker har omkommet i en kraftig storm i Tyskland. I Danmark og Sverige er togavganger og ferjer innstilt på grunn av uværet.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Nord i Tyskland ble det onsdag registrert vindkast med orkan styrke. I flere delstater ble folk oppfordret til å holde seg innendørs, mens veier ble ryddet og strømledninger reparert.

To personer omkom i ulykker knyttet til uværet i Hamburg. I byen Brilon døde en mann da et 20 meter høyt grantre falt over ham i et skogsområde.

Både i Danmark og Sverige er tog- og ferjeavganger innstilt på grunn av uværet. I Malmö måtte et SAS-fly avbryte landingen som følge av kraftig sidevind og regn.

Flere steder sør i Danmark blåste det onsdag full storm. Ifølge dansk TV 2 er dette første gang landet rammes av storm i september siden 1990.(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: