Minst 19 omkom da båt kantret i India

Politiet i India opplyser at 19 personer har druknet etter at en båt kantret på Yamuna-elva nord i landet. Redningsmannskaper leter etter savnede passasjerer. 
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

En høytstående polititalsmann sier flere enn 60 personer var om bord i den overfylte båten som kantret nær byen Baghpat i delstaten Uttar Pradesh.

Minst ti personer rakk å svømme til sikkerhet, mens om lag 31 personer er savnet etter ulykken torsdag. 19 omkomne er så langt hentet opp av elva, ifølge politiet.

Båten hadde en kapasitet på 35 passasjerer, og myndighetene etterforsker om ulykken kan ha skjedd som følge av at båten var overfylt.

Elvebåten fraktet byggearbeidere, som krysser elva hver eneste dag på vei til jobbene sine i Baghpat.

Slike ulykker er ikke uvanlige i india, der mange ferjer er dårlig bygget og ofte overfylte, samtidig som det tas lite hensyn til sikkerhetsreguleringer.

(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: