Israel angrep Hamas-mål på Gazastripen

Israelske kampfly har angrepet Hamas-stillinger på Gazastripen som svar på rakettangrep fra den palestinske enklaven mot mål i Israel.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Israelske kampfly bombet to Hamas-stillinger torsdag kveld, opplyser det israelske forsvaret.

Tidligere på dagen hadde en rakett blitt skutt opp fra Gazastripen. Raketten nådde imidlertid ikke fram til Israel, men falt ned på bakken inne på Gazastripen.

– IDF (det israelske forsvaret red.anm.) holder Hamas ansvarlig for fiendtlig aktivitet rettet mot Israel fra Gazastripen, skriver IDF på Twitter.

Situasjonen har igjen blitt svært spent mellom israelere og palestinere etter at president Donald Trump onsdag kunngjorde at USA anerkjenner Jerusalem som Israels hovedstad og at den amerikanske ambassaden på sikt skal flyttes fra Tel Aviv til Jerusalem.

(©NTB)

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: