Seks vil bygge firefeltsvei i Breivika

Seks anbudsgivere hadde meldt seg til å bygge firefeltsvei, gang- og sykkesti, samt rundkjøring i Breivika.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

De seks entreprenørene er

  • Consto Anlegg Nord
  • Lemminkäinen
  • Roald Madsen
  • Mesta
  • Målselv Maskin
  • PEAB

Anbudssummene spenner mellom det billigste - Constos anbud på 75,8 millioner - til det dyreste som er Peabs anbud på 93,1 millioner kroner.

Prosjektleder i Vegvesenet, Eirin-Anne Blix, er fornøyd over at så mange ønsker å delta - og at flere entreprenører er lokale.

- Vi er glade for at det stor interesse for denne jobben, fra både lokale entreprenører og de større nasjonale aktørene, sier hun i en pressemelding.

Vegvesenet skal nå gå gjennom tilbudene, og bestemme seg for hvilken entreprenør som får oppdraget i løpet av noen uker.

Oppdraget består av bygging av cirka 500 meter firefeltsvei mellom rundkjøringen ved tunnelinnslaget og Gimle, fortau, sykkelvei og en rundkjøring i krysset Gimleveien-Stakkevollveien nord for Forskningsparken i Breivika.

Fra den nye rundkjøringen ved Gimle skal den nye adkomsten til Tromsø havn etableres.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: