Personlig trener og fitnessmodell Lene Hansen ble bedt om å kle på seg da hun trente på SATS Langnes lørdag ettermiddag. Nå har hendelsen ført til debatt på hennes Facebook-konto.

Ble klam

På sin åpne Facebook-konto skriver hun følgende:

- På SATS Langnes sent i ettermiddag trente jeg bein. Hadde bare sportstopp under jakka og ettersom jakka ble både klam og for trang til å kjøre øvelsa i, forsvant den, og jeg trente i en blå sportstopp.

Da iTromsø tidligere i dag var i kontakt med Lene Hansen, ønsket hun ikke å kommentere hendelsen.

- Kjønn og kropp overalt

Facebook-innlegget har til nå fått 69 kommentarer, deriblant fra den kjente TV-personligheten Kari Jaquesson. Hun skriver at alle må få kle seg slik de vil i private sfærer, men at ikke alle steder er riktig arena for det.

- Er målet å trekke oppmerksomhet til seg selv som kjønn? Ja, det er det grunn til å anta at man ønsker ved å eksponere mesteparten av kroppen avkledd. Igjen- ikke noe i veien med det i private sfærer, men på et treningssenter blir det en seksualisering av atmosfæren. Ønsker man det? Vi er omringet og bombarderes av kjønn og kropp overalt, kan ikke treningssenteret der vi skal hente "nye krefter" være fritt for dette?, skriver Jaquesson.

På hennes kommentar har hittil 62 trykket "liker", mot Hansens 122 "liker" på det opprinnelige innlegget.

- Trener alltid anstendig

I kommentarfeltet svarer Lene Hansen slik på tilbakemeldingene:

-  Jeg sier det igjen, jeg trener alltid anstendig kledd med singlet og tights eller joggebukse. En sjelden gang i vid shorts som da når til midt på låret minst. Fordi jeg har ingen behov for å trene slik at rompa stikker ut av hotpantsen og magen er bar.