Fløya åpnet friskt hjemme mot Rosenborg og allerede etter vel minuttet smalt Uros Vucenovic ballen i stanga og ut, men ble avvinket for offside.Dessverre kom grønntrøyene fort ned på jorda da Rosenborg scoret på sin første i sjanse etter 10 minutter da Emil Nielsen fikk gå opp umarkert etter et innlegg fra Jørgen Skjelvik og enkelt headet ballen i mål fra vel åtte meters hold over Fløya-keeper Hans Eivind Rydeng.

Rosenborg viste seg å være effektive og scoret også på sin andre sjanse i kampen etter 21 minutter da Fredrikt Midtsjø gikk på et langt løp, rundet Fløya-back Øyvind Tjelde Haga og enkelte plasserte ballen i mål fra kloss hold i nærmest hjørne.

Følg kampen mellom TIL og Senja her

Flere redninger

Rosenborg var nære på å gå opp til 0-3 like før halvtimen var spilt, men to kjappe avslutninger ble begge reddet mesterlig av Fløya-keeper Hans Eivind Rydeng.Men hvis det noensinne var noen tvil om hvor seieren ville havne, feide Riku Riski all tvil til side da han lobbet ballen over en Fløya-forsvarer og banket inn 0-3 etter drøye halvtimen spilt.

Etter 36 minutter var Andreas Hanssen sent inne i en takling i eget felt og Tomas Malec kunne enkelt gjøre 0-4 fra 11-meters merket. Det var også stillingen til pause.

Se TUIL-Finnsnes live her

Ga seg ikke

Trønderne hadde ikke fått nok på 0-4 og fortsatte å presse grønntrøyene i 2. omgang.I løpet av tre kjappe minutter i 2. omgang fra 55. til 58 minutt  sørget Tomas Malec for ny nye scoringer, en på hodet og en fra kloss hold der han trillet ballen enkelt i mål.Dermed ble det 0-6 på Fløyabanen, og Fløya er ute av cupen.