Kristian Bårdsen Løwe fikk bakoversveis da han besøkte Burger King Langnes sist søndag.

- Det så helt ufordragelig ut, sier Kristian Bårdsen Løwe som bestemte seg for å ta et bilde av søppelet og matrestene som fløt inne på kjøkkenet.

Han bestilte likevel en enkel burger som han heller ikke var fornøyd med.

- Den var ikke helt ferdig tilberedt. Den var riktignok gjennomstekt, men kald. Jeg spiste litt og kastet resten, sier Løwe.

Les også: Slik kjølte restauranten ned maten

Fløt rundt frityrkokeren

- Det fløt av søppel i form av pommes frites og papir over hele kjøkkenet. Særlig rundt frityrkokeren, sier Løwe som legger til at det var søppel bak kassa og i resten av lokalet.

- Jeg ønsket ikke å henge ut de ansatte der med bilde. Men det var mye søppel bak kassa og i resten av lokalet også.

Les også: Slik blir den nye matmerkingen

Delte på Facebook

Løwe delte bildet på Burger King Norge sin Facebook-side hvor den i skrivende stund har 216 "likes" og 67 "delinger".

- På tide å legge ned BK på Langnes i Tromsø? Lokalet så fullstendig grusomt ut når jeg var der sist søndag (Se bilde). I tillegge var personalet møkkete, ustelt, frekt og generelt ubehagelig. Saken er selvsagt meldt MT, men folk flest fortjener å se slikt også, skrev Løwe i oppdateringen.

Burger King har både en restaurant- og en take away-del på Langnes.

- Jeg kan ikke uttale meg om dette, sier Tommy Steinholm som er leder for Burger King Langnes. Han henviser videre til King Food AS som eier Burger King

Les også: Skal du ut og spise i kveld? Her kan du lese alle rapportene hvor Mattilsynet fant regelbrudd i Tromsø.

Skal ikke forekomme

- Kort fortalt tar vi dette på største alvor. Det skal ikke være sånn og rot som dette skal ikke forekomme, sier administrerende direktør ved King Food AS, Rune Sandvik som er glad for at det blir gitt tilbakemeldinger fra publikum om både positive og negative saker.

- Vi skal nå bistå kollegene våre i Tromsø sånn at slike situasjoner ikke forekommer i fremtiden, sier Sandvik som forsikrer om at fokuset på matsikkerhet alltid er på topp hos dem.

Selv forteller han at han nok hadde spist en burger på en restaurant som så slik ut som på Langnes.

- Jeg vet hvordan vi sikrer og har kontroll på maten vi lager, så den er jeg rimelig trygg på. Men jeg hadde ikke forlatt restauranten uten at dette hadde vært ordnet opp i, sier den administrerende direktøren.