Lene Stødle har takket ja til å bli meglerfullmektig i DnB eiendom i Sarpsborg. Nå flytter hun fra studielivet i Australia og til Fredrikstad.

- Det blir selvfølgelig en overgang å bosette seg i Norge etter et år på stranden i Australia. Jeg kommer fra sol og sommer i Gold Coast, der de fleste har et veldig avslappet forhold til livet generelt. Jeg har aldri vært i verken Fredrikstad eller Sarpsborg før, men har hørt rykter om at det er flest soldager her nede og at folkeslaget er like hyggelig som nordlendingene, sier 26-åringen, som tror hennes nye hverdag som megler i Østfold blir hektisk.

Tok farvel med Australia

- Spesielt med tanke på at jeg starter i et nytt yrke på et helt ny plass i Norge. Jeg er jo i en opplæringsfase på alle områdene, men gleder meg veldig til å starte.

Den tidligere treningsinstruktøren fullførte nylig masterstudiene i juss og gjorde seg nettopp ferdig med livet på stranda i Australia.

- Studiene gikk kjempebra tiltross at de siste ukene var meget intense med tanke på skriving av master og avslutning av oppholdet i Australia. De hadde et litt annerledes skolesystem som la opp til at man fikk styre sine egne dager selv. Dette passet meg bra, da jeg fikk kombinert strandliv og biblioteket på en utmerket måte, sier Stødle, som opprinnelig er fra Indre Billefjord i Finnmark.

Les også: Lene besøkte Playboy-mansion

Retur frister

Lene Stødle bodde seks år i Tromsø hvor hun blant annet var bartender og treningsintruktør, samt en master i rettsvitenskap på UiT.

- Tromsø er helt fantastisk på alle mulige måter og vil alltid ha en spesiell plass hos meg, så vi får se hva framtiden bringer. Er jo ikke uten grunn det kalles Nordens Paris. Dere er nok ikke kvitt meg helt enda, sier Stødle.