Påskeaften er starten på tre innholdsrike dager for deg som er glad i fotball.

Selv om TIL, TUIL og resten av fotball-Norge ikke er i aksjon før mandag, er det nok internasjonal fotball å henge fingrende i.

Påskeaften er det bare å lime seg fast i sofaen, for på iTromso.no kan du følge hele 54 kamper direkte på våre hjemmesider.

  • Premier League

Allerede 13.45 er vi i gang med Premier League. Da er det duket for London-derby mellom Fulham og Tottenham. Den engelske toppdivisjonen fortsetter med fire kamper klokken 16, før dagen avsluttes med Chelsea-Sunderland 18.30.

Søndag fortsetter det når gulljagende Liverpool gjester Norwich, før Arsenal møter Hull og Everton tar i mot Manchester United søndag ettermiddag.

Den 35. runden avsluttes når Manchester City  tar i mot West Bromwich søndag kveld.

  • La Liga

Langfredag vant Atlético Madrid 2-0 over Elche, og sørget med det for å få seg en luke på toppen. Runden avsluttes med tre kamper lørdag, fire kamper søndag og én kamp mandag.

  • Serie A

Heller ikke i Italia ligger de på latsiden i påsken, og her har de samlet ti kamper på én og samme dag. Du følger åtte kamper direkte fra klokken 15, mens Juventus tar i mot Bologna 18.30 før Roma gjester Fiorentina i kveldskampen klokken 21.

  • Bundesliga

Vår egen Ruben Yttergård Jenssen er i aksjon søndag, når opprykksjagende Kaiserslautern tar i mot FSV Frankfurt.

Men også på øverste nivå skal det deles ut poeng. Vi følger Jenssens overmenn, Bayern München, sitt oppgjør mot Braunswcheig og fem andre kamper fra klokken 15.30. I tillegg spilles to kamper søndag.

Luis Suarez og Liverpool leder kampen om premier League-trofeet.
Diego Costa og Atlético Madrid leder, overraskende for mange, La Liga.
Fernando Llorente og Juventus er suveren serieleder i italiensk Serie A.
Ruben Yttergård Jenssen i duell med Thomas Müller på Allianz Arena onsdag. Sløndag møter han FSV Frankfurt. Foto: RALF MORAY