GoMore, som er en av Skandinavias største plattformer for privat samkjøring, har nå kommet til Norge. Nettsiden er altså en portal hvor folk på reisefot ser etter noen å dele bil med. Dersom du har plass i bilen og for eksempel skal fra Tromsø til Finnsnes, så kan du legge ut reisen på nettsiden. På den måten kan du få med deg en ekstra passasjer, mot en passende sum.

Ida Åsle fra GoMore bekrefter at tjenesten nå er tilgjengelig i hele landet. Hun forklarer at samkjøring er en fin måte å spare penger på, samtidig som antall biler på vegen går ned.

- I tillegg blir det en sosial reise, hvor man har muligheten til å bli kjent med nye mennesker på vegen, forteller hun.

Det finnes et titalls andre lignende portaler i Norge, uten at noen av de har blitt særlig populære, i alle fall ikke nordpå. Ida Åsle mener likevel at GoMore er annerledes.

- For det første er vi mye større, og vi har et bedre system. Vi satser på å finne sjåfører over hele landet, og jeg har stor tro på at tjenesten vår kan slå an også i Troms fylke.

Og allerede er det mulig å gå inn på nettsiden og finne sjåfører fra Troms som har lagt inn reisen sin.