Under tirsdagens fengslingsmøte i Nord-Troms tingrett ble det klart at den tiltalte får fire nye uker i varetekt.

Under tirsdagens fengslingsmøte i Nord-Troms tingrett ble det klart at den tiltalte får fire nye uker i varetekt.

Drapstiltalt får fire nye uker i varetekt

49-åringen som i forrige uke ble tiltat for dobbeltdrap får fire nye uker i varetekt.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Han har sittet varetektsfengslet siden september fjor og er nå tiltalt for drap på to personer.

Mannen ble pågrepet etter at Hermod Magne Steinsund ble funnet drept i en bolig på Kvaløysletta. Under etterforskningen av drapet ble Stein Håvard Larsen (45) meldt savnet. Kriminaltekniske funn i den tiltaltes leilighet ga politiet mistanke om at Larsen også var blitt drept

Under tirsdagens fengslingsmøte i Nord-Troms tingrett ble det klart at den tiltalte får fire nye uker i varetekt.

LES OGSÅ: Har startet søket etter antatt drept 45-åring

«Det foreligger en kvalifisert mistanke for at tiltalte er skyldig, og det vil således skape utrygghet og være støtende for allmennhetens rettsfølelse dersom tiltalte løslates nå,» skrives det i rettskjennelsen.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: