Stein Håvard Larsen (innfelt) ble meldt savnet i september 2014. En mann er tiltalt for drap på Larsen, men politiet mangler et lik. Nå har de startet opp søket etter Larsen på Langnes. 
            (Foto: Ronald Johansen)

Stein Håvard Larsen (innfelt) ble meldt savnet i september 2014. En mann er tiltalt for drap på Larsen, men politiet mangler et lik. Nå har de startet opp søket etter Larsen på Langnes. Foto: Ronald Johansen

Har startet nytt søk etter antatt drept 45-åring

Politiet har igjen tatt opp søket etter Stein Håvard Larsen som ble meldt savnet i fjor høst.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

23. september i fjor ble Hermod Magne Steinsund funnet drept i en bolig på Kvaløysletta. Under etterforskningen av drapet ble Stein Håvard Larsen (45) meldt savnet, og kriminaltekniske funn i tiltaltes leilighet ga politiet mistanke om at Larsen også var blitt drept.

En mann (49) ble forrige uke tiltalt for to drap, selv om de mangler liket av Larsen.

- Gjør det vi kan for å finne han

Politiet har tidligere gjennomført flere søk etter den antatt drepte mannen på Kvaløya. Nå har de startet søk på Langnes, på nedsiden av flyplassen.

- Vi gjør alt vi kan for å finne han som er savnet. Nå gjennomfører vi søk i det området som vi tidligere har søkt, men også i nye områder. Langnes er det nye området vi tar for oss nå, sier politioverbetjent og sjef etterforskningsseksjonen, Yngve Myrvoll.

Bistand fra frivillige

Videre forklarer han at de ikke har fått inn konkrete tips som har ført til utvidelsen av søket.

- Vi gjennomførte søk i går og fortsetter i dag. Det er ledet av politiet, men vi har bistand fra frivillige organisasjoner, sier Myrvoll.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: