Det var fredag ettermiddag at politiet fikk melding om brann i en enebolig i Tromsdalen. Huset ble totalskadd i brannen, men ingen personer ble alvorlig skadd.

Husets andreetasje ble verst skadd og en kvinne ble reddet ned fra altanen. Hun ble sendt til sykehuset for observasjon etter å ha fått lettere røykskader.

Les også: Enebolig i full fyr

Ukjent brannårsak

Brannvesenet foretok etterslukking av brannen fredag kveld og politiet har tirsdag gjennomført tekniske undersøkelser på tomta.

– Vi har tatt noen avhør i saken, og er ute med teknikere på branntomta i dag, sier etterforskningssjef Yngve Myrvoll i Troms politidistrikt.

Politiet vet ennå ikke hva som er årsaken til brannen.

– Det er altfor tidlig å konkludere med noe nå.

Etterforsker to husbranner

Natt til lørdag 15. august fikk politiet melding om at en ubebodd bolig på Håkøya sto i fyr. Kun dager senere, natt til fredag 28. august, ble et ubebodd hus i Åsland-feltet på Kvaløya totalskadd i brann. Politiet uttalte i august at de ikke kunne se bort ifra at det kan være en sammenheng mellom de to brannene.

– Det er ingenting nytt i sakene og de er fortsatt under etterforskning, sier Myrvoll til iTromsø.

Les også: Fikk ny bolig timer etter brann

Henlagt brannsak

Det er ikke de eneste boligbrannene det har vært i Tromsø de siste månedene. Natt til torsdag 25. juni brant en ubebodd bolig ved fergeleiet på Larseng ned til grunn. Denne saken ble henlagt og politiet har ikke mistanke om at den har noen kobling til de to brannene på Håkøya og i Åsland-feltet.