På Alternativmessen møtte iTromsø, Torkil Rose Kjelstrup, som fortalte iTromsøs journalist om hvordan livet ville se ut i fremtiden ut fra håndtrykk.

– Du er ikke filosofisk. Du er ikke den typen som tenker tanker på hvordan man løser noe, og deretter bygger videre på denne tanken. Du er mer betenkt på den situasjonen du er i, sier Torkil Rose Kjelstrup, som driver med hånd-analyse.

Kontrollfrik

Journalisten fra iTromsø fikk fortalt at hun hadde healeregenskaper og at hun var en kontrollfrik.

– Du er avhengig av at ting er forutsigbart, med blant annet en stabil inntekt. Det ser man ut fra størrelsen på leddene på lillefingeren din, sier Kjelstrup.

Stor pågang for healerne

På messen var det mange forskjellige stands og folk som vil vise fram det de driver med. Blant annet kunne man dra på en spirituell reise, eller man kunne få behandling for skader i kroppen.

– Jeg er her for å se hva som foregår. Nå har jeg gått rundt å kikket litt, og jeg har funnet noe jeg skal prøve ut. Jeg skal til Anita Brun på en reading, sier Torhild Paulsen.

Paulsen er spent på hva hun vil få høre fra healeren Anita Brun.

– Noe som dette har jeg har aldri prøvd før, så det er nytt for meg. Jeg har hørt litt fra andre som har prøvd det, og som har fått gode responser fra denne damen. Det jeg håper på er å få kontakt med min mor og far i hvert fall, som er på den andre siden, sier hun.

HÅNDANALYSE: iTromsøs journalist fikk lest av livshistorien fra håndtrykkene sine av Torkil Rose Kjelstrup. Foto: Renate Pettersen
SPENT: Torhild Paulsen håpet på å få kontakt med foreldrene sine gjennom et medium på messen. Foto: Renate Pettersen Foto: Foto: