SENTRUM: Fire spente jenter i sofaen, bilder av det unge sangtalentet foran dem; at de skulle være noen av få som får oppleve Justin Bieber på scenen har nesten ikke gått opp for dem ennå. Det fikk dem til å begynne å gråte.

– Jeg gråt i en halvtime da jeg fikk vite at jeg hadde vunnet på tirsdag. Jeg skjønte ikke hva som hadde skjedd. Familien min trodde noen hadde dødd siden jeg var så på gråten, sier Lea Stang Anfinsen (15) til iTromsø.

Les også: Er dette Nord-Norges svar på Justin Bieber?

Heldige

Hun og Victoria Eide (15) deltok i Coop Extras konkurranse om billetter. Da vant de til sammen seks av 130 billetter til Justin Bieber sin konsert. De valgte å ta med sine beste venninner og mødre på turen. Vel 950 tilskuere kan oppleve jentebedåreren på Chateau Neuf torsdag, og ifølge VG er det helt umulig å se konserten uten å ha vunnet billett på forhånd.

– Vi kjøpte singelen hans «What do you mean», og inni cd-en var det en kode. Fikk man en av vinnerkodene kunne man vinne, så vi var egentlig bare kjempeheldige, sier Anfinsen.

– Hvorfor blir det så stort å se Justin Bieber?

– Han betyr alt for meg og jeg har fulgt han siden 2009, sier Anfinsen.

– Han er veldig flink til å synge, også er han ganske fin, sier Eide.

– Han er så godhjerta fordi han donerer penger til ulike organisasjoner, og når jeg har det vondt har musikken hans hjulpet meg gjennom den tunge tiden, sier venninnen Charlotte Sørensen Bøe (15)

– Ja, man blir rett og slett så glad av å høre på musikken hans, tilføyer 12 år gamle Malin Sørensen.

Les også: Her bryter Oh! endelig stillheten.

Støttende

For bare noen dager var Tromsø-jentene uvitende om at de skulle få se sitt store forbilde på scenen. Nå er de sjeleglad for at de både fikk seg flybilletter og hotellrom til torsdag.

– Hvis dere fikk muligheten til å stå ansikt med ansikt med Justin Bieber, hva ville dere sagt til han da?

– Jeg tror jeg ville sagt hvor glad jeg er i han, sier Anfinsen.

Når iTromsøs journalist spør jentene om de er blodfans svarer de bevisst at de er «beliebers».

– Hva betyr det egentlig å være en «belieber»?

– Da må man holde med Justin gjennom tykt og tynt, og alltid være der for han, sier Anfinsen.

– Det er vel som de sier «once a belieber, always a belieber».

«beliebers: Charlotte Sørensen Bøe (15) (til venstre), Victoria Eide (15), Malin Sørensen (12) og Lea Stang Anfinsen (15) mener det er mange grunner til å digge Justin Bieber. Musikken hans har selv hjulpet dem gjennom tunge dager. Foto: Trond Tomassen
FORBILDE: Lea innrømmer at hun har over 100 bilder av Justin Bieber som hun har samlet på opp gjennom tidene. Foto: Trond Tomassen
regner med dere ikke bruker alle bildene, hvis dere går for dette bruk bildetekst nummer 2.
HYSTERISK GLEDE: Charlotte Sørensen Bøe (15) og Victoria Eide (15) trodde ikke sine egne ører da de vant billetter til Bieber sin intimkonsert for bare et par dager siden. Foto: Trond Tomassen