Trykkeri legger ned i Tromsø

Alle de ansatte mister jobben.

  Foto: Lars ?ke Andersen

nyheter

Nordlys har besluttet å flytte trykkingen av avisen til Harstad og Polaris Trykk av økonomiske grunner, og dette betyr at Nr1Trykk legger ned trykkeriet i Tromsø.

Det bekrefter trykkerisjef Håvard Isaksen overfor Nordlys.

Mister jobben

Nr1Trykk er eid av Amedia - konsernet som Nordlys er en del av.

Det vil igjen si at alle de ansatte ved trykkeriet i Tromsø mister jobben.

iTromsø flytter

Per i dag trykker både Nordlys og iTromsø hos Nr1Trykk i Tromsø.

Også iTromsø flytter produksjonen av avisen fra Tromsø til Harstad og Polaris Trykk.

Håvard Isaksen ønsker ikke å kommentere saken overfor iTromsø, og viser videre til styreleder Irene Larsen.

Det har foreløpig ikke lyktes iTromsø å komme i kontakt med Larsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter