– Vi gjør oppgaver som ISS ville sendt ekstraregninger for

Kristin Røymo møtte ansatte i Fagrent på Tromsdalen skole, etter å ha kansellert det forrige byrådets avtale med ISS.

VELDIG FORNØYD: Teamleder i Fagrent, Elisabeth Hansen (til høyre), var veldig glad for at byrådsleder Kristin Røymo hadde kansellert det forrige byrådets avtale med ISS. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Byrådsleder Kristin Røymo tok turen over brua, for å velte seg i ros fra de tre ansatte i Fagrent som var på jobb på Tromsdalen skole.

– Dette er nesten mer enn vi kunne håpe på, sier teamleder i Fagrent, Elisabeth Hansen til iTromsø.

– Det er som å få en julegave på forskudd.

Les også: Kommunen kansellerer omstridt ISS-avtale

Direkte berørt

Skolen er ikke tilfeldig valgt, når Røymo skal ut og møte de kommunalt ansatte renholderne.

– Skolen ligger jo i sone 4, og det var her det etter planen skulle privatiseres. Arbeiderne her er med andre ord direkte berørt av endringen, sier hun.

Røymo er fornøyd med forliket hun og kommunen har forhandlet seg fram til med ISS.

– Vi har vært konstruktive og effektive i dialogen med ISS, og er glad for at det løste seg så raskt.

Les også: - Lite gjennomtenkt

Tar kostnaden

At ISS måtte kompenseres med knappe en og en halv million kroner oppleves ikke som et skår i gleden for byrådslederen.

– Det er en kostnad som vi er villige til å ta. Det ville uansett ha kostet en del å omstille til privat virksomhet, hevder hun.

Teamleder Elisabeth Hansen har tidligere jobbet for ISS, og hun mener at byrådet har tatt en klok beslutning.

– Det er en del oppgaver vi gjør som en del av den daglige jobben, som jeg vet at ISS ville ha sendt en ekstra regning på, sier hun.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter