Utforkjøring på Kvaløyveien

En bil har kjørt utfor på Kvaløyveien.

KJØRTE UTFOR: De to passasjerne kom fra utforkjøringen uten skader.   Foto: Jørn Myreng

nyheter

I 23-tiden søndag kveld melder politiet om ei utforkjøring på Kvaløyveien.

- Uvisst skadeomfang. Nødetatene er på stedet, skriver politiet.

Ukjent årsak

- Politiet opplyser at en mann og en dame satt i bilen, og begge to er uskadet etter hendelsen. Innsatsleder på stedet forteller at politiet har tatt alkotest, men det ble ikke gjort utslag der. Årsaken til ulykken er ikke kjent, forteller iTromsøs reporter på stedet, Jørn Myreng.

iTromsøs reporter forteller at bilen står tett inntil en bøyd lyktestolpe og at lyset på lyktestolpen er falt ned.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter