TROMSØ: Bachmann er nemlig Bodø/Glimt-supporter på sin hals.

Før kampen på søndag inngikk han et veddemål med kompisen Halvard Fredriksen, som er TIL-supporter.

Dersom TIL vant, skulle Bachmann stå på scenen på Rogers etter kampen i TIL-drakt og synge TIL-sangen. Dersom Bodø/Glimt vant, skulle Fredriksen stå på Rogers i Glimt-drakt og synge Glimt-sangen.

Resultatet endte som kjent 3–1 til TIL.

– Det var helt forferdelig, men når man har et veddemål, så får man bare stå for det, forteller Bachmann og påpeker at han ønsket TIL i eliteserien til neste år.

– Er dette det pinligste du har vært med på?

– Det er absolutt det verste jeg har gjort. Det er enda verre med tanke på at jeg måtte synge sangen til erkerivalen.

God respons

– Hovedsakelig var det Isberget som var på Rogers da jeg sang, men det var noen Glimt-fans der også. Alle løp foran scenen for å forevige minnet at jeg sang TIL-sangen, sier Bachmann.

Glimt-supporteren fikk likevel noen støttemeldinger etterpå.

Les også: Sjekk stemninga i TIL-garderoben etter seieren.

– Jeg fikk noen klapp på skulderen av folk som syntes det var tøft gjort av meg. Jeg fikk mye tyn for opptredenen, men jeg holdt ut, sier Bachmann og legger til at stemningen på Rogers ble bedre for hans del utover kvelden.

Nytt veddemål

Dette er ikke første gang Bachmann og Fredriksen har hatt et veddemål som handler om slaget om Nord-Norge. De veddet også foran 16. mai-kampen på Aspmyra.

– Da måtte taperen ha rivalens logo som profilbilde på Facebook i 24 timer. Heldigvis tapte TIL den kampen, sier Bachmann.

Dette blir nok ikke det siste veddemålet de har.

– Vi har tenkt på å toppe dette veddemålet foran neste 16. mai-kamp. Kanskje taperen må tatovere rivalens logo på kroppen. I så fall får jeg håpe at Glimt spiller bedre enn hva de gjorde på søndag, sier Bachmann og ler.