Tromsø/Stockholm: – Vi har en bra dialog med gårdeieren og håper at det kan komme en ny franchisetaker for O’Learys i Tromsø sentrum, sier Wilhelm Vintilescu, administrerende direktør i O´Learys Trademark i en pressemelding.

BAKGRUNN: O'Learys-eiere skylder 7,8 millioner

– Har hatt tiltro

Sportsbaren og restaurantkjeden har nærmere 80 restauranter i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania og Singapore. At en av kjedens aller nyeste restauranter sliter, synes O´Learys-ledelsen er trist.

– Vi har hatt stor tiltro til etableringen i Tromsø. Mange gjester i Tromsø setter pris på O´Learys, og vi beklager oppriktig det som har skjedd, både for medarbeiderne og gjestene, forklarer Vintilescu.

Skylder 7,8 mill.

Selskapet Nerest AS, som drifter O´Learys i Tromsø sentrum, har som iTromsø skrev mandag en gjeld på 7,8 millioner kroner. Dermed har franchisetakeren begjært sitt bo tatt under rettens behandling som konkursbo.

«O’Learys Trademark beklager at O’Learys Tromsø sentrum har stengt virksomheten og at en konkursbegjæring ble levert inn fredag 30. oktober av franchisetakeren Nerest AS», står det i pressemeldingen.