Innrømmer pristabbe på de nye bussrutene

De er nye og flotte, men plakatene som viser ruteendringene på bussen har feil prisinformasjon.

TABBEN: Her er plakaten som har viser feil pris på de nye bussrutene.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

– Vi har hengt opp en del nye plakater som viser de nye rutene. På de store plakatene med rutekart har det dessverre kommet feil prisinformasjon, sier Kurt Bones, som er direktør i Troms fylkestrafikk.

Etter bussruteendringene i forrige uke ble det hengt opp nye plakater på busstoppene. De største plakatene som har kart over alle rutene, og det er på disse at pristabben er oppdaget.

Les også: Har kjempet lenge for å få dette tilbudet på plass

Lavere pris

– På disse plakatene er det oppført forskjellig type informasjon, hvor man blant annet ser priser. Nå ser det ut som det er en feil som har opplyst lavere priser enn hva det er. Det er en feil vi har gjort, så nå skal vi ta det videre med markedsavdelingen for å finne en løsning på dette, sier Bones.

Les også: 17 bedrifter kan miste retten til løyvefritak

Beklager

Direktøren forteller at folk ville visst det hvis prisene på bussen ble lavere.

– Hadde vi satt ned prisene på bussen, hadde vi nok gått større ut enn å skrive det i liten skrift på plakaten, så dette er ikke tilfellet, sier han.

Endringene i bussrutene var i fokus hos markedsavdelingen da nye plakater ble produsert.

– Det var veldig mye som skjedde i denne ruteendingen, noe som gjorde at det ble en glipp. Det må vi bare beklage, avslutter Bones.

Les også: Nobina vil ikke ha el-biler i kollektivfeltet

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter