Denne gangen er det tebutikken Jungle Bubble Tea som åpner på senteret. I slutten av november står den helt nye tebaren klar i første etasje, like ved Sbarebanken Nord-Norge og Mix.

– Bubble Tea er en taiwanesisk drikk med innhold av grønn eller svart te med melk og tapioka perler, sier senterleder Laila Myrvang.

- Eksploderer i munnen

- Vi kommer til å ha et stort utvalg av te med mange ulike smaker. Man kan drikke teen med eller uten melk, og man kan velge om man vil ha den varm eller kald, sier butikkinnehaver Christian Gerhardsen (24).

- I teen er det også perler med ulike smaker. Disse er hele når de ligger i teen, men eksploderer i munnen når du drikker.

Les også: Vil skape liv i dette kvartalet igjen

– Trygg start

Gerhardsen skal starte opp butikken sammen med to andre, Milan Pesec og Christina A. Nilsen. Pesec vil fungere som daglig leder, mens Nilsen blir butikkinnehaver og styreleder. Gerhardsen og Nilsen er allerede innehavere på Yoghurt Heaven Tromsø AS, og tar nå med seg en tredje person på laget.

– Konseptet er utviklet i et samarbeid mellom Milan Pesec og Yogurt Heaven Tromsø AS, forteller Nilsen.

Ifølge Gerhardsen er Jekta et trygt sted å begynne.

– Vi må jo se hvor utviklingen går. Sånn som det er nå, tror jeg senteret er et smart sted å begynne.

– Kunne dere tenke dere å starte opp i sentrum etter hvert?

– Det skal vi ikke se bort ifra!

Les også: Kaffebønna er ikke til å kjenne igjen

Trendy med te

Myrvang forteller at Jungle Bubble Tea følger sunnhetstrenden, og gjennom de siste 30 årene har smakskartet utviklet seg til å bli stort.

– Dette er stort i utlandet, og konseptet har så vidt begynt å etablere seg i Norge, sier Myrvang, som også har fått henvendelser fra kunder som ønsket seg konseptet til Langnes.

– Flere har ønsket seg Jungle Bubble Tea til Tromsø, og nå er vi klar for det, sier Myrvang.

TREND: Senterleder Laila Myrvang gleder seg til å få det etterlengtede koseptet på plass. Foto: Ronald Johansen