Over hundre mennesker hadde møtt opp for å se artisten under hans minikonsert på Jekta Storsenter torsdag kveld.

Les også: Se video fra konserten

– Veldig hyggelig

Konserten var i forbindelse med markeringen av at det er tre år siden kjøpesenteret åpnet, og 23-åringen fra Bærum, Magnus Clausen – også kjent som Morgan Sulele – satte pris på å være tilbake i Tromsø.

– Det er veldig hyggelig å være her. Jeg har vært i Tromsø en gang før, og her inne er det jo kjempesvært, sa han da iTromsø snakket med ham før minikonserten.

– Jeg gleder meg veldig til å spille her og håper det kommer masse folk, sier artisten.

Radiohits

Han forteller at fanskaren hovedsakelig består av barn og unge mellom 10 og 16 år, men også noen eldre.

– Jeg håper de lager masse liv, selv om det er på et senter, sa Morgan Sulele foran konserten.

– Jeg skal synge fire låter, blant annet «Under Treet», «Bare min» og «Jeg vil heller ha deg». Det blir gøy, og jeg håper folk synger med, sier han om låtene som blir spilt flittig på radioen.

– Fantastisk

Blant fansen som var spesielt glad for å se Morgan Sulele på Jekta var venninnene Victoria Mossing (14), Emma Workinn (13), Emma Johansen (13) og Katja Rask (14), som alle sto spente i bakgrunnen da iTromsø intervjuet artisten ute i senterlokalene før konserten.

– Det var så gøy å se ham. Vi har aldri sett ham live før. Det blir fantastisk og kult å se ham opptre, sier jentene om idolet før han entret scenen.

– Vi er veldig store fans. Vi har fulgt ham siden han startet og kan alle sangene hans, sier Victoria til iTromsø.

Håper på snarlig gjensyn

For å bevise sistnevnte tok jentene like gjerne en sang for iTromsø, og hva passet vel bedre enn refrenget i favorittsangen «Bare min».

- Skulle dere ønske at han var «bare din»?

– Ja, fordi han er så kjekk, snill og flink. Vi håper han kommer tilbake til Tromsø igjen snart. Kanskje til Vinterlyd eller VG-lista, eller for å holde en annen minikonsert. Så lenge vi får sett han går det fint, sier jentene.