Laurence Frémion, Frankrikes  visekonsul i Tromsø.
            (Foto: Privat)

Laurence Frémion, Frankrikes visekonsul i Tromsø.Foto: Privat

Samles for ett minutts stillhet

Mandag klokken 12.00 blir det arrangert minnestund for terrorofrene i Paris.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Minnemarkeringen i dag klokken 12.00 finner sted ved Kulturhuset.

Frankrikes visekonsul i Tromsø, Laurence Frémion, forklarer at det er det franske folk i Tromsø som har hatt et ønske om å ha ett minutts stillhet, som også skal finne sted i Frankrike mandag, for å minne ofrene for terrorangrepet sist fredag.

Alle er velkommen

Alle som ønsker og har muligheten til å ta del i markeringen er velkommen utenfor Kulturhuset.

– Målet for terroristene var å angripe steder som representerer kultur, og der du tilbringer gode stunder med dine venner. Like ved Kulturhuset finner man også rådhuset. Tromsø kommune har vist mye støtte ovenfor det franske folk. Derfor har vi valgt akkurat denne plassen for å holde ett minutts stillhet, skriver Laurence Frémion i en pressemelding.

Også Nerstranda vil også holde ett minutts stillhet. Kundene på senteret vil bli informert over høytalerne klokken 11.59.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: