Administrerende direktør Svein Lien opplyser i en pressemelding at selskapet Navamedic er den nye, nordiske distribusjonspartneren. Avtalen er i tråd med Biotec sin strategi om å gå i partnerskap med sterke, regionale distributører.

Solid posisjon

– Navamedic har en solid posisjon i det nordiske markedet og vil gi Woulgan det nødvendige fokus og sikre produktets fulle kommersielle potensial, sier Lien.

Woulgan er et sårprodukt for det profesjonelle behandlingsmarkedet. Kliniske erfaringer viser at pasientene får en betydelig bedret behandling, mindre smerte og mindre ubehag sammenlignet med andre behandlingsformer.

Distributør

Navamedic er en norsk distributør av farmasøytiske produkter og medisinsk utstyr som markedsfører og selger over 80 medisinske produkter til helsesektoren i Norden. Selskapet er notert på Oslo Børs og har sitt hovedkontor på Lysaker.

Avtalen har en innledende varighet på tre år med automatisk fornyelse. Biotec vil støtte Navamedic gjennom sin markedsføringsdivisjon og forventer begrensede kostnader knyttet til avtalen.