Skøyt opp fyrverkeri for de innlagte på UNN

Tromsø Brann og redning var på besøk utenfor Pingvinhotellet torsdag ettermiddag for å lage nyttårsstemning for innlagte og ansatte på UNN.

FARGERIKT Brannvesenet sendte opp en rekke raketter i alle regnbuens farger.Foto: Lars Marius Matre

nyheter

I over 10 år har Tromsø Brann og redning dukket opp utenfor UNN på nyttårsaften for å lage et lite nyttårsshow for ansatte og innlagte på UNN. Arrangementet er sponset av UNNs kulturavdeling, som jobber for å skape trivsel på sykehuset.

– Dette er et populært tilbud og vi får veldig mange gode tilbakemeldinger. Det er ikke bare pasienter og pårørende som kommer for å se på, men også naboer og folk som har vært lagt inn tidligere, sier Råger Ellingsen, leder for kulturavdelinga.

Send oss dine nyttårsbilder!


– Artig å være med

Brannmann Vidar Paulsen har vært rakettoppskyter i mange år. Han sier det er gøy å få kunne glede de som må tilbringe nyttårsaften på sykehuset.

– Det er veldig artig, spesielt med ungene. Det er stas for de å få komme og se i brannbilen, forteller Paulsen, som også hadde show tidligere på dagen på Åsgård.

– Det er fint å kunne glede andre, konstaterer han.

LES OGSÅ: Skal ta med sykehusteatret på turné

Tok turen fra fastlandet

Erik (9) og Martine Sandbakken Pettersen (6) tok turen fra fastlandet for å få med seg fyrverkeri og brannbil. De har vært med flere år på rakettoppskytningen.

– Pappa sjekket på mobilen om det var i år også, så kjørte vi bort. Det var veldig mange fine raketter, sier Martine (6).

Storebror satt også pris på rakettene, men synes det var ekstra stas med brannbil.

– Jeg har faktisk vært i brannbil før, men det er fortsatt gøy. Det er veldig mye rart inni her, konstaterer han.