Tromsø-fly måtte lande grunnet teknisk feil

Et fly på vei fra Oslo til Tromsø måtte mellomlande i Trondheim på grunn av en teknisk feil.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

- Det var behov for en reservedel som ikke finnes i Tromsø, og dermed valgte de å lande i Trondheim. Det er snakk om en mindre teknisk feil, sier Charlotte Holmbergh Jacobsson, presseansvarlig i Norwegian.

Hun opplyser klokken 18.45 at flyet er i luften igjen på vei til Tromsø, og mellomlandingen førte ikke til store forsinkelser. 

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: