PÅ TV: iTromsøs kommentator Egon Holstad gjester fredag Norges mest populære TV-program, «Nytt på nytt». Foto: Ronald Johansen
            (Foto: Ronald Johansen)

PÅ TV: iTromsøs kommentator Egon Holstad gjester fredag Norges mest populære TV-program, «Nytt på nytt». Foto: Ronald JohansenFoto: Ronald Johansen

Egon med på «Nytt på nytt»

Fredag gjester iTromsøs kommentator Egon Holstad (44) underholdningsprogrammet «Nytt på nytt» på NRK1.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Prominente nordlendinger dukker ikke altfor ofte opp i TV-ruta, som del av selve flaggskipet til NRK TVs «gullrekke» – «Nytt på nytt».

Fredag får likevel både Tromsø og Fauske en representant i panelet, i form av kommentator, musikkjournalist og fotballfantast Egon Holstad.

– Har brukt opp alle C-kjendisene

Holstads stemme er for øvrig hyppig brukt av rikskringkastingen.

– Dette er andre gang på to år at du er med på «Nytt på nytt». Hvorfor tror du at de inviterer deg nedover igjen?

– Jeg vil anta at grunnen er at de har brukt opp alle C-kjendisene, og at de nå har snudd bunken. Min ramsalte «Rorbua»-humor er muligens også utslagsgivende, humrer Holstad.

Ingen negative følelser

44-åringen har erfaring som medprogramleder samt debattant i en rekke radioprogrammer, pluss TV-opptredener på blant annet «Først og sist» i 2006 og «Roast fra Chat Noir» i 2011.

«Nytt på nytt» er Norges mest sette TV-program, med over en million seere hver fredag. Noen nervøsitet uttrykker Holstad likevel ikke.

– Gleden over å være i hovedstaden og få kjøre trikk og leddbuss overgår uansett det som måtte være av negative følelser – så akkurat dét tror jeg skal gå bra, sier han.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: