Fant pistol med lyddemper og magasin

Fredag formiddag ble det funnet en pistol som har blitt dumpet hos HRS Elektroretur i Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Det opplyser en tipser til iTromsø like etter klokken halv tolv fredag.

Operasjonsleder i Troms politidistrikt, Steinar Gudmundsen, bekrefter funnet overfor iTromsø.

- Det er riktig. Politiet har vært på stedet nå nettopp. Vi har tatt med våpenet og kriminalteknikere skal gjøre undersøkelser av det for å finne ut mer, sier Gudmundsen til iTromsø klokken 11.45 fredag.

Han legger til at politiet foreløpig ikke vet noe om våpenet, men bekrefter at det er snakk om en pistol med lyddemper og magasin som er funnet hos gjenvinningsanlegget HRS Elektroretur. Selskapet, som holder til langs Ringveien på Nord-Tromsøya, sørger for miljøvennlig behandling av EE-avfall.

Utforsk tema:
Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: