Trafikkulykke i tunnelen

Bil påkjørt bakfra i tunnelen.

Omtrent hundre meter inn i tunnelen skal ulykken ha oppstått.  

nyheter

To kjøretøy var involvert i en trafikkulykke i tunnelen, nærmere sagt ved innslaget nord i byen. Hendelsen skjedde rundt klokka 19.00 lørdag kveld.

- Det er snakk om en påkjørsel bakfra. Hendelsen skjedde omtrent 100 meter fra tunnelinnslaget, sier politiets operasjonsleder Fred Johansen til iTromsø.

En av de personene skal ha klaget på nakkesmerter og ble sendt til legevakta for en sjekk. Det ble også opprettet sak på forholdet.

Tunnelen var stengt en periode mens politiet jobbet på ulykkesstedet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter