KROKEN: Hafstad har vært leder for Krokenrevyen helt siden oppstarten. Det som startet som en liten bydelsrevy har de siste årene vokst, og Hafstad fikk i 2014 Coop Nords frivillighetspris. Onsdag hadde revyen sin 15. premiere, og da benyttet Kroken og omegn bydelsråd anledningen til å hedre Hafstad for hennes arbeid med ungdomsrevyen.

– Det tok meg litt på senga der. Jeg liker ikke sånt! Jeg blir så flau, sier Hafstad og ler.

LES ITROMSØS ANMELDELSE AV REVYEN HER

Som sitt eget barn

Hun omtaler revyen som sitt barn nummer to.

– Jeg har sikkert sagt i fem år at jeg burde gi meg. Da det var 10-årsjubileum, hadde jeg fått datteren min og bestemte meg for at jeg skulle fortsette i noen år til. Nå er datteren min 7 år, og hun har allerede planer om å overta.

Hafstad har blitt kjent som Krokens «revymamma». Hun legger mye tid i arbeidet med ungdommene.

– Alle som er med er på en måte en stor revyfamilie. Jeg tror jeg har 10 til 15 unger, men jeg har ikke helt kontroll på det, sier Hafstad lattermildt.

SE BILDESERIE FRA REVYEN HER

Voksende revy

Hun mener at de siste årene har vært fantastisk. Krokenrevyen har vokst, og Anne Hafstad håper revyen vil fortsette å vokse.

– Vi er et utrolig godt team som jobber sammen. Det går mange timer til dette. Det har sikkert vært noen årsverk på noen måneder, men det er derfor jeg fortsetter, sier hun.

Hun mener det er en viktig jobb.

– Revyen er en positiv ting for oss. Vi er en storfamilie, sier hun.