Kontrollørene fant avvik ved fem av de kontrollerte stedene.

Ved et av byens utesteder fant kontrollørene brudd på skjenketiden. I rapporten skriver de at det ble mikset og servert drink til en gjest etter klokken 03.00. Gjesten betalte også i bankterminalen etter at skjenketiden var over. I baren var det også et skilt som etter kontrollørenes mening kan stride mot reklameforbudet i alkoholloven ettersom skiltet fremhevet en spesifikk drink.

På et annet serveringssted fant kontrollørene et utvalg av vinflasker på bardisken som kan oppfattes som brudd på reklameforbudet i alkoholloven.

Avvikene funnet ved de tre resterende serveringsstedene gjelder også skilt i baren som fremhever spesifikk drikke. Et av tilfellene gjaldt flere bilder på veggene som etter kontrollørenes oppfatning kan tolkes som brudd på reklameforbudet.

Det vil være opp til Tromsø kommune å avgjøre hvorvidt kontrollørenes funn er å betrakte som ett brudd på reklameforbudet eller ikke, samt om kontrollørenes anmerkning angående servering etter 0300 er å oppfatte som ett brudd på alkohollovens §4.4 eller ikke, står det skrevet i rapportene.