(Foto: Knut Jenssen)

Foto: Knut Jenssen

Nektet å stoppe for politiet – nå må han i fengsel

En mann i begynnelsen av 30-årene sto ved Nord-Troms tingrett tiltalt for flere overtredelser av veitrafikkloven. Ved to anledninger kjørte han en personbil, men unnlot å stanse for politiet da de ga tegn til det.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Ifølge vitneforklaringen til en politibetjent oppdaget de ved den ene anledningen en bil som de fattet interesse for. Da politiet økte farten for å stoppe bilen, tok den brått opp en vei og akselererte. Til tross for at politiet blinket med lysene og hadde blålysene på, stoppet han ikke. Det var først da han kom til noe veiarbeid som sperret veien at han stoppet. Tiltalte forklarte at han ikke var klar over politiet hadde fulgt etter for å stoppe ham.

Den andre gangen han ikke stoppet for politiet var i en trafikkontroll på Stakkevollvegen.

I tillegg til disse to hendelsene, dømmes han for to tilfeller av kjøring i ruspåvirket tilstand, fire tilfeller av kjøring uten førerkort, ett tilfelle av heleri og ett tilfelle av besittelse av narkotika. Retten finner det passende å sette straffen til fengsel i 35 dager. Han må også betale en bot på 10.000 kroner.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: