Dømt for å ha råkjørt 13 ganger

En 19-åring er dømt til fengsel i 75 dager etter at han ved flere anledninger har råkjørt i Tromsø.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

Et av punktene gjelder blant annet da han sommeren 2015 holdt han en hastighet på 104 km/t i 50-sonen i Hamna.

Videre er han dømt for å ha kjørt en personbil uten å være tilstrekkelig hensynsfull. Han holdt altfor høy fart og mistet kontrollen da han kjørte ned fra toppen av Finnvikeidet i oktober 2015. Dette endte med at han kjørte ut av veien og det oppsto store materielle skader på bilen, står det i dommen.

19-åringen idømmes også tap av førerretten for alltid.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: