Onsdag ettermiddag opplevde Tromsø et vanvittig trafikkaos som følge av stengt tunnel og bru til fastlandet. Mange måtte stå i kø i timevis for å komme seg noen kilometer, noe som trolig fikk mange konsekvenser for folk.

Vi vil i denne anledningen høre hvordan du opplevde kaoset. Ble du forsinket til å hente ungene i barnehagen? Rakk du ikke en viktig avtale? Mistet du flyet? Ble maten hjemme kald? Eller nøt du en rolig time alene i bilen?

Send oss din historie fra gårsdagen til nyheter@itromso.no eller ring oss på 77 64 06 00. Legg gjerne ved et bilde av deg selv også.

- Skulle kjøpe smågodt

Det har rent inn med kommentarer på Facebook der folk forteller om sine opplevelser. Her er et lite utdrag av folks køhistorier.

Kristian Furre Østgård skriver at han var på vei til Coop Extra for å kjøpe smågodt, men at han bestemte seg for å snu etter å ha stått en halvtime på Tverrforbindelsen.

Gro Hauglid skriver at hun brukte tre timer på å komme seg fra Breivika til Kroken, der barna var hjemme og ventet på henne.

Edmund Østberg skriver at han brukte to timer og 48 minutter fra Pyramiden til sykehuset og tilbake.

Ingird Higrav skriver at hun mistet optikertimen på grunn av trafikken og at hun nå må vente ukesvis på ny time.

Jeanette R. Solstad skriver at hun måtte stå i én time og vente på busssen.

Thorstein Klingeberg skriver at han brukte en time og 20 minutter på å komme seg fra Hansjordnesbukta til Skattøra via tunnelen, deretter brukte han 40 minutter tilbake. Dette gjorde at han kom to timer forseint til Scandic Ishavshotell der han skulle gjøre klart til NHOs årskonferanse.

Karin Elisabeth Åsheim sier hun tok ny rekord på å kjøre fra Kroken til Pyramiden, ettersom hun brukte hele to timer og et kvarter.

Karoline Larsen skriver at hun brukte totalt tre timer fra Lunheim til Tomasjord for å hente barnet sitt og så kjøre hjem. Hun skriver videre at hun naiv som trodde at trafikken skulle løse seg opp, og at hun heller skulle snudd i første rundkjøring og gått til barnehagen.

Benedicte Winther så derimot noe positivt i trafikkaoset. Hun fikk to timer ekstra kjøretime uten å betale for det.

Heidi Wikstad Amundsen skriver at hun sto i 30 minutter og ventet på bussen i Kroken, for så å bruke 45 minutter til barnehagen i Tromsdalen. Hun skriver videre at samboeren brukte tre timer fra UNN til Kroken.

Carina Johansen skriver at hennes datter ble hentet i barnehagen på Lunheim klokken 15.15 og var fremme i Hamna klokken 18.30.

Ineke Folkertsma forteller at det tok henne to timer fra Skattøra til Sandnessundbrua.

Tove Johansen skriver at de i barnehagen hun jobber i hadde barn som først ble hentet to timer etter stengetid.