Troms politidistrikt fikk melding klokken 02.17 natt til søndag at det brant i en semitrailer ved avkjøringen til Asko på E8 i Ramfjorden. Brannårsaken er foreløpig ikke kjent, men politiet mistenker ikke at noe kriminelt har skjedd i denne saken.

- Alle branner blir etterforsket og det er opprettet sak på denne hendelsen. Det er gjort åstedsundersøkelse på stedet natt til søndag og politiet skal også ut på befaring i løpet av søndagen for å blant annet vurdere hvor man skal frakte semitraileren, sier operasjonsleder Morten Augensen ved Troms politidistrikt.

Ingen personskade

Brannvesenet klarte å slukke brannen, men det er store skader på semitraileren. Føreren av den norske traileren er ikke skadd.

Store flammer

Noralf Brandser passerte tilfeldigvis semitraileren da den sto i full fyr.

- Det var store flammer ut fra førerhuset på traileren. Det var en annen bil som hadde kommet til stedet før meg, og jeg så at det sto noen menn et godt stykke fra traileren og en av dem var antakeligvis føreren. Det så ganske dramatisk ut, og da jeg kom til Tromsø-svingen møtte jeg brannvesenet, sier Brandser.