Både store og små hadde latt seg lokke av strålende påskesol til Tromsø Alpinpark tirsdag ettermiddag. Eirik Mortensen, salgs- og utleiemedarbeider, sier at det herlige været har gitt gode besøkstall for alpinparken de siste dagene.

– Det har vært bra! Bare mellom klokken 10.00 og klokken 15.00 i dag har vi solgt over 250 kort og hatt totalt 600 passeringer. I tillegg har vi solgt utrolig mye årskort i år, så vi har nok hatt flere besøkende enn vi får med oss fra her inne, forteller han.

Les også: Slik blir åpningstidene i påsken

– Supergode forhold

Mandag ble det solgt rundt 300 kort, og antall passeringer lå på vel 1000 stykk. Likevel trenger man ikke belage seg på å stå i kø, mener Mortensen.

– På grunn av utvidet åpningstid har vi faktisk ikke hatt noen problemer med kø i det hele tatt, sier han og legger til at de besøkende later til å kose seg i løypa.

– Det er supergode forhold i dag og vi har fått masse skryt for det. I tillegg er det masse liv i uteområdene våre og folk griller pølser og koser seg her.

Les også: Del dine påskebilder med oss - vinn påskeegg!

Fornøyde gjester

Familien Robertsen er en ekte slalåmfamilie, og kunne også melde om gode forhold i bakken.

– Det er veldig bra nå. Litt skare kanskje, men det regner jeg med pudres opp når man får kjørt litt, sier Gørild (36).

Hele familien har sesongkort i Kroken og bruker disse så ofte de kan.

– Vi har vært kanskje 20 ganger bare i år, sier Tobias (12).

Les også: Slik får du perfekt påskegli

– Må hit før vi kjører

I morgen drar familien på påskeferie, men først skal de gode Kroken-forholdene nytes en gang til.

– I morgen kjører vi til Skibotn, men vi må nok ta oss en tur hit før vi kjører. Jeg er redd for at snøen skal være borte når vi kommer tilbake, så da må vi bare utnytte føret så lenge det varer, sier Gørild Robertsen.