UTEN SPOR: Etterforskningsleder Yngve Myrvoll står uten spor i pistolfunn-saken. 
            (Foto: Ronald Johansen)

UTEN SPOR: Etterforskningsleder Yngve Myrvoll står uten spor i pistolfunn-saken. Foto: Ronald Johansen

Pistolfunn forblir et mysterium

I januar ble en pistol med lyddemper og magasin funnet på Nord-Tromsøya. Nå ser det ut til at funnet forblir et mysterium, ettersom politiets undersøkelser ikke gir svar.
Last inn siden på nyttSaken oppdateres...

SKATTØRA: 22. januar ble en pistol med lyddemper og magasin funnet i en plastpose hos HRS Elektroretur. Politiet begynte da en etterforskning, men etter å ha gjennomført en rekke undersøkelser sitter politiet igjen uten spor i saken.

– Vi fikk nylig svar på DNA-prøvene fra pistolen, men de ga oss ingen svar. Dermed har vi meget lite å gå på, sier politiets etterforskningsleder Yngve Myrvoll.

Det gjenstår fortsatt en prøveskyting av våpenet, som Kripos skal gjennomføre, men denne vil trolig heller ikke løse pistolmysteriet.

– De (Kripos) skal konstatere hvorvidt den har vært brukt eller ikke, men ettersom vi foreløpig ikke har klart å knytte pistolen til noen straffesaker ser det ikke ut forfølger saken noe utover dette, konstaterer Myrvoll.

Lik itromso.no på Facebook:iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Mer å lese på iTromsø: