TROMSDALEN: I begynnelsen av mars fortalte eier og daglig leder for Sky Fitness i Tromsø, Mats Ola Martinsen at åpningen av det nye treningssenteret i Tromsdalen var utsatt på grunn av utfordringer med inn- og utkjørselen fra senteret. Treningssenteret, som skal holde til i et 700 kvadratmeter stort lokale ved brua, skulle egentlig åpne i februar.

– Det skjer ting, men det går sakte. Vi fikk problemer med godkjenningen av inn- og utkjørselen, så nå har vi satt en trafikkplanlegger på jobben, sier Martinsen.

– Verdt det

Han synes det er kjedelig at prosessen tar så lang tid, men mener at det til syvende og sist er verdt det.

– Det blir et så bra treningssenter at det er bra å bruke god tid, sier han.

Men en lang utsettelse av åpningen gjør ting langt ifra billigere.

– Vi har jo kjøpt inn utstyr og diverse innredning, så nå står vi med månedlige utgifter og ingen inntekt, sier Martinsen.

Vil åpne raskt

Så fort en løsning til inn- og utkjørselen er klar, vil de åpne så raskt som mulig.

– Dagen vi får klarsignal starter vi prosessen for å åpne senteret. Han som skal gjøre jobben står bare og venter nå. Vi trenger kanskje en måned på å ferdigstille lokalene etter godkjenningen, sier han.

Utvider i sentrum

I dag har Sky Fitness ett lokale i sentrum. Martinsen forteller at de har hatt svært godt besøk, og mange har etterspurt åpningsdatoen til senteret i Tromsdalen. Denne helga gjenåpner lokalet i sentrum med enda større lokaler.

– Vi har utvidet i sentrum på grunn av økt etterspørsel. Nå har det kommer over 100 kvadratmeter ekstra, sier han.