Tromsøselskapet Mystore.no er plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordre for flere milliarder kroner for nettbutikker. Selskapet har blant annet vunnet prisen «Årets leverandør» i 2015 av «eHandelsforum». De har per i dag 27 ansatte fordelt i Tromsø, Oslo, Fredrikstad og Serbia.

Google tok kontakt

Nå har de tatt et stort skritt. Google har nemlig innledet et strategisk partnerskap med Mystore som Google Premier SMB Partner.

– Det var faktisk Google som tok kontakt med oss og spurte om vi var interesserte i et samarbeid. Så vidt jeg vet har ikke de jobbet mye med netthandel. Vi har jobbet med dette i et år og kontrakten ble signert tidligere denne uka, sier kommersiell direktør for Mystore, Rudi Thomassen til iTromsø.

LES OGSÅ: Kjøpte sentrumsbygg for nesten 100 mill. (for abonnenter)

Det at selskapet har innledet et strategisk partnerskap omfatter at Mystore administrerer kontoer på vegne av Google.

– Våre rådgivere har nå den høyest kvalifiseringen som man kan ha hos Google. Vi blir på en måte som en forlenget arm til Google. I stede for at kunder har konto hos Google, så har de konto hos oss, sier Thomassen.

– Betydelig verdi

Og det er ikke tvil om at utnevnelsen henger svært høyt for Mystore.

– Det er kun en håndfull andre selskaper i hele Skandinavia som er Google Premier SMB Partner. Mystore.no er den første e-handelspartneren i Norden som har fått denne prestisjefylte betegnelsen fra Google, sier han.

– Det er en veldig fin «fjær i hatten» å være den første ut som har et så sterkt samarbeid med Google. Det er en drømmepartner. Forhåpentligvis legger det enda mer styrke i vårt varemerke og vår troverdighet, legger han til.

LES OGSÅ: Øl-nykommerne har på et halvt år vokst seg inn i butikkhyllene

Men hvor mye avtalen er verdt, vil Thomassen ikke røpe.

– Det står i avtalen at vi ikke får lov til å opplyse om dette, men jeg kan si at det har betydelig verdi for oss.